4/03/2013

Mattaniitit ja arvontamuistutus

Tänään olikin kurja päivä, Gary-hiiri oli kuollut. :( No, se olisi täyttänyt ensi viikolla 4-vuotta, joten olihan se tosi vanha jo. Kynnetkään ei taas onnistunut, vaikka eilen niin hyvät kynnet tein. Kuitenkin, testiin pääsi tänään Mimaxilta ostamani metalliniitit. Ihan kivoja joo, mutta kiinnitys oli vähän haastavaa. Tosin syynä saattoi olla pohjalakka, joka kuivui niin nopeaan ettei niittejä kerennyt painaa märkään lakkaan.




Tässä vaiheessa en laittanut vielä päällyslakkaa, ja kaikki voivatkin huomata, että yksi niitti on jo etusormesta irti. Se tipahti tupakka-askiin kun sattui vähän hipaisemaan yhtä tupakkaa. En jaksanut laittaa sitä takaisin kiinni enää, olkoon kynsi sitten kahdella niitillä. Totesin kuitenkin tässä vaiheessa, että on pakko laittaa joku päällyslakka, ei nuo niitit muuten pysy kiinni. Halusin pitää pohjalakan mattapintaisena, joten mattatopperi vaan koko helahoidon päälle. Lopputulos näytti tältä:



Ne on kivat onneksi noinkin! Nyt niitit pysyivät hyvin kiinni, pesin marsutkin jo näiden kynsien kanssa, eikä yhtään niittiä irronnut.

Käytetyt tuotteet:

- essie all in one base
- w7 Pink suede
- Metalliniitit
- essie matte about you

Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan! Osallistumisaikaa on sunnuntaihin asti jäljellä! Tässä vielä arvontapaketin loppuosa, jotka ei ekassa postauksessa näy.

11 kommenttia:

  1. Nams tota W7:aa! Mulla on tuo vielä testaamatta! En kestä, pakko testata se tänään :D

    VastaaPoista
  2. Voi eiii, otan osaa. :( Itellä on ollu kaks gerbiiliä, joista vika kuoli viime kesänä.. eihän ne pikku elukat monia vuosia elä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olihan se harmi, mut odotettavissa kun niin vanha jo oli :( Mut surku silti!

      Poista
  3. Upeat! Noi niitit sopii tosi hyvin! Näyttää matattuna muuten tosi kivalta! :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mun mielstä ne näyttää kans tosi kivalta matattuna! :) Mutta mä nyt tykkäänki kaikista mattajuttuista. :D

      Poista
  4. Hauskoja niittejä ja toi lakka on ihan mahtava !!!

    Osanotot Garyn poismenon johdosta :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo lakka on kyllä aivan mahtava! Gary oli jo vanha, joten olihan se sillekkin varmaan helpotus päästä jo paremmille juustoapajille :')

      Poista