4/11/2013

Melkein Sugar spun-kynnet

Täällä taas! Eilinen päivä oli niin kiireinen, etten kerennyt kynsiä lakkailemaan ja jouduin viettämään aikaa niissä ällön tyttömäisissä kynsissä. Tänään asiaan tuli muutos ja nyt on kynnet kaukana tyttömäisistä. Olen joskus kauan aikaa sitten törmännyt sugar spun kynsiin ja tarkoitukseni on ollut testata niitä. Tänään sain itseäni niskasta kiinni sen asian suhteen.

Sugar spun kynsiin löytyy netistä tutoja vaikka kuinka paljon. Itse valkkasin pari eniten paksuuntunutta lakkaa, joilla lähdin lakkausta toteuttamaan. Jälleen kerran maltti olisi ollut tarpeen, mutta sitähän ei minulta löydy. Parhaan tuloksen olisi saanut, jos olisin antanut lakkojen kuivahtaa hetken alustalla ja sitten vasta yrittänyt saada rihmastoja aikaiseksi. En jaksanut odottaa. Olen kynsien suhteen muutenkin malttamaton, en ikinä jaksa odotella edes edellisten lakkakerrosten kuivumista kun laitan jo seuraavaa kerrosta perään.

Eniveis, siirrytäänpäs kuviin.





Nimettömässä kynsinauhojen putsaukseen tarkoitettu sivellin lipsahti, ja vetäisi märän lakan rullalle puoleen väliin kynttä. Yritin sitä parhaani mukaan siloitella takaisin kynsinauhoille päin ja tuon enempää en sitä uskaltanut liikutella. Ärsyttävän iso rako jäi tuohon lakan ja kynsinauhan väliin. -.- Myöskin kynsinauhat jäivät ihan punaisiksi, lakka ei vaan irronnut millään.

Käytetyt tuotteet:

- essie all in one base
- Golden Rose matte 03 (pohja)
- w7 white (rihmastossa)
- Gina Tricot Black (rihmastossa)
- Dotting tool+ alusta rihmojen tekoon
- essie good to go

2 kommenttia:

  1. Jännän näköiset kynnet! Tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo noista tuli vähän omituiset, mutta on ne ihan jees. :P

      Poista