7/05/2013

Viikonloppu ranskis

Koko viikko on taas mennyt niin vauhdilla ohi, ettei ole taaskaan kerennyt kynsiä tekemään! Kynsillä oli monta päivää pelkkä OPI:n Mermaid's tears kun ei yksinkertaisesti kerennyt koristella sitä. Sain postissa Jos edes kynnet-blogin toisen kirjoittajan Murmiksen lähettämän arvontapalkinnon, China Glazen Don't be luna-tic lakan sekä arkin siirtokuvia. :) Vielä en ole nuita kerennyt kuvata, täytyy tehdä jossain vaiheessa postaus kaikista uutuuksista mitä on tullut. Iso osa on vasta tuloillaan, Katja kun tilasi minulle muutaman lakan koiranvahtipalkaksi.

Olen lähdössä nyt viikonlopuksi tätini juhliin Nurmijärvelle ja en tosiaan kerkeä koneelle pahemmin koko aikana. Palaan taas sunnuntaina tai maanantaina asiaan. Tein tietenkin juhliin sopivat kynnetkin. Tätini lempparivärit on vihreä ja oranssi, joten ajattelin lakata kynnet niillä väreillä. En tahtonut keksiä sopivaa tyyliä yhdistellä nuita värejä, joten päätin sitten tehdä V-ranskiksen. Tuli kyllä ihan kivat kynnet. Eivät ole liian silmiinpistävät. Kuvat ovat vähän kehnoja, en kerennyt jäädä ottamaan parempiakaan. :D



Livenä viivat ei ole ihan noin sotkuisen näköiset. Taas kerran joudun muistuttamaan itseäni, että LAKKAA KYNNET KUNNON VALOSSA. En hämärässä huomannut tuota vähän epätasaista levitysjälkeä. Eiköhän nämä viikonlopun mene kuitenkin ihan mukavasti.

Käytetyt lakat:

- Sally Hansen Nail protex
- Aden cosmetics nimetön ja numeroton (ranskis pohjana)
- China Glaze Riveting (oranssi)
- China Glaze Running in circles (vihreä)
- Valkoinen koristelulakka
- INM OTD

Huomasinpas muuten, että lukijoitakin on jo yhtä vaille 100! Ihan hurja määrä minun mielestä! Täytyy katsoa josko virittelisi jonkinmoista arvontaa kun tuo sata joskus ylittyy.

6 kommenttia:

  1. Hih, näistä tuli mieleen ensin joulu, sitten vesimeloni. Onkohan nämä nyt sit enempi kesäiset vai talviset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla sitten vähän kumpaakin! :D en ite tajunnukkaa tuota jouluisuutta, saatika vesimelonisuutta! :D

      Poista
    2. No joo, ehkä livenä vähemmän joulumelonit, vissiin tuo oranssi näyttää livenä vähän vähemmän punaiselta :D

      Poista
  2. Näistä tulee ihan ehdottomasti ekana joulu mieleen. :D

    VastaaPoista
  3. Mä katsoin ensin pikkukuvasta että olisivat vesimeloneja. :D

    VastaaPoista
  4. Hops, kurkkaappa: http://katjuskan.blogspot.fi/2013/07/tunnustuksia.html

    VastaaPoista