7/23/2013

Kylläpä repes!

Tämän kuun laiskin kynsibloggaaja ilmoittaa jälleen hengissä olostaan! En tajua miten voin muka olla koko ajan niin kiireinen, etten kerkeä edes kynsiä muka lakata. Tai jos olenkin lakannut, kynnet ovat olleet yksiväriset. (nimim. viime lauantaista asti pelkkä Orlyn Miss conduct kynsillä..) Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja pakotin itseni tekemään edes jotain nuille kuluneille lakkauksille. No, mitä tekee laiska ihminen? Koristelee tietenkin kynnet vanhojen lakkausten päälle! Laiskuuden multihuipentuma ilmoittautuu.

Ideanahan on järkevää koristella vanhat lakkaukset, JOS ne ovat hyvässä kunnossa. Itsellä ei ollut todellakaan. Paikoitellen lohjenneet lakkaukset oli lähtötilanne, ja tämä oli lopputulos:



Oh god.. Yritin tavoitella jotain repeämien tapaista, mutta käden motoriikka oli selvästi eri mieltä asiasta. Lisäksi jouduin vauhdilla kirmaamaan ulos ottamaan kuvat, jotta saisin edes vähän auringon viimeisiä säteitä näyttämään tuon Orlyn holoisuuden. Tulos: Kaksi todella huonoa kuvaa. No, holoisuus sentään näkyy ja kynnetkin pääsevät tämän esittelyn jälkeen poistoon. Mitä tästä opimme? Poista suosiolla lakkaukset, äläkä edes yritä räpeltää mitään.

Käytetyt lakat:

- Sally Hansen Nail Protex
- Orly Miss Conduct
- Tiia Vanhatapio by Seppälä Black bird (mainio lakka)
- Musta koristelulakka
- INM OTD

Tää lähtee nyt poistamaan lakkauksia ja tekemään uusia kynsiä! Lähden huomenna mökkeilemään ja torstaina menen elukkavahtihommiin. Palaan linjoille ehkäpä torstaina, toivon mukaan viimeistään perjantaina!  (Ehkä olisi parempi, etten lupaile mitään. Nimim.laiska :D)

3 kommenttia: