7/18/2013

Ryönäranskis

Apua, oon iha paineissani kun en ole kerennyt kirjoittelemaan viikkoon! Anteeksi kovasti tästä pienestä tauosta. Tosin voin kertoa jo nyt, että viikonloppuna tuskin kerkeän päivittelemään blogia. Ilmeisesti tämä työttömän elämä on niin kiireistä. :P 

Ja seuraavaksi tulikin mieleeni, että 100 lukijaa on nyt ylittynyt!! Aivan mahtavaa kyllä, enpä olisi ikinä uskonut, että kirjoitteluni ja lakkatöhertelyni kiinnostaisi noin monia. :) Joten iso kiitos jokaiselle blogini lukijalle! Katsotaan milloin arvontaa laitan pystyyn. ;)

Ja sitten tuohon otsikon aiheeseen. Tänään vihdoin kerkesin lakkaamaan kynnet. Ongelmana oli jälleen se, että ei ollut mitään ajatusta mitä kynsille sutisin. Koristelulakkoihin ei tehnyt mieli tarttua, siirtokuvat oli tylsiä ja oikeastaan mikään muukaan ei houkuttanut. Katselin sitten tovin lakkahyllykköjä ja valkkasin kaksi lakkaa, joita en ole aikaisemmin testannut. Kynsille valikoituivatkin sitten Catrice-London ja Face it-Bonny girl. Catricen lakan olen ryöstänyt Katjan  kirppiskasasta ja hämmästelinkin, miksi kukaan haluaa luopua näin kivasta lakasta. Selvisipä lopulta sekin. Oli meinaan melkoinen työ saada tuo nätisti kynnelle. Kolmella paksulla kerroksella onnituin lopulta edes jotenkin. Kärkiin laitoin sitten tuota Face it ryönälakkaa.




Pahoittelut kuvien laadusta (JÄLLEEN). Ulkona oli niin hämärä keli, että jouduin tyytymään salamakuviin. Aluksi yritin rääpiä kaikkiin kynsiin nuita sydämiä mukaan, mutta luovutin lopulta. Kaikkea muuta ryönää kynsille tuli paljonkin, mutta sydämet pysyivät sitkeästi pullossa. Kiva lakka kuitenkin, sisältää oikeastaan kaikkia ryöniä mitä glittertoppereissa voi olla.

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Nail protex
- Catrice-London
- Face it-Bonny girl
- INM OTD

Ensi kerralla yritän tehdä vähän erikoisemmat kynnet! 

6 kommenttia:

  1. Onnea satasen ylityksestä! =)

    Ja ei aina tarvitse olla niin erikoisia kynsiä, nämä on oikein hauskat!

    Mun mielestä monesti parempi tehdä simppelit ja SIISTIT, kuin että tekis erikoisia vähän hutaisemalla ja jäis epäsiistin näköiseksi. Itsellä on blogissa useamman päivän tauko kans ollu inspiraatiota hakiessa ja mieluummin odotan sen inspiksen kuin että tekisin vaan äkkiä jotain et sais julkaistavaa.
    Ryönälakka ei kuulu omniin suosikkeihin, mutta värien puolesta nää on oikein kivat! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)

      Joo onhan se totta, että jos ei ole inspistä niin ei sitä väkisin voi kynsiä tehdä :)

      Poista
  2. Tulee mieleen joku karkki näistä :D Hienot ovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itelle tulee ihan donitsit mieleen näistä :D

      Poista
  3. Kivat kynnethän näistä tuli, tuli jotenkin väristä mieleen mangomelooni jäätelö ja siinä sitte strösseliä päällä, vähänks nyt tekee jätskiä sitten mieli.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos :D Mulle tulee ihan donitsit mieleen näistä ja arvaa tekeekö nyt mieli sellasia :')

      Poista