7/13/2014

Minttuisa liuku kukkasilla

Hurraa, kynnet koristeltu ekaa kertaa varmaan kahteen tai kolmeen kuukauteen! Hurraa, otin myös kuvia kynsistä! Hurraa, onnistuin edes kohtuu hyvin! Hiljaisuuden aikana tosiaan olen kulkenut yksivärisillä kynsillä oikeastaan koko ajan ja hyvä jos kerta viikkoon on lakat vaihtunut kynsillä.. Jostain syystä alkanut lakkailu hommat maistumaan puulta ja tauko on kyllä ollut ihan paikallaan. Ei viitsi väkisin yrittää jos ei kiinnostusta löydy.

Eilen kuitenkin ukon ollessa tienaamassa kissoille ruokarahaa, nappasin itseäni niskasta kiinni ja päätin, että nyt koristelen kynteni. Vaikka menisi kuinka kauan ja homma ei toimisi, yrität silti. Näin muutama päivä sitten Kynsisirkuksen  Kaisalla Instagramissa (?) minttuisat/valkoiset liukuvärjätyt kynnet ja röyhkeästi vähän apinoin kyseisiä (ihania) tekeleitä. :) Ensin ideana oli kokeilla kovassa huudossa olevia "leimadecaleita" ja yhden sellaisen väsäsinkin. Sain tuotokseni jopa kynsille asti, mutta en ollut oikein tyytyväinen lopputulokseen ja poistin decalin. Lopulta tein sitten liukuvärjäyksen kynsille ja se onnistuikin harvinaisen hyvin! Olen aina ollut vähän huono tekemään liukuvärjäyksiä, mutta nyt kynsijumalat olivat puolellani ja sain tehtyä hyvän liu'un! Koristeluideat oli vähän hakusessa, joten päätin pelata varman päälle ja tyytyä mustiin kukkadecaleihin. Decalien jälkeen kynnet olivat edelleen vähän tyhjän näköiset, joten töpöttelin vanupuikolla vähän kultaista ja mustaa glitteriä kynsiin.

Tässä vaiheessa iskikin sitten elämää suurempi dilemma. Haluanko kiiltävät vai mattaiset kynnet. Ensin tein kynsistä kiiltävät ja nappasin kuvan:


Hmm, ihan kelpo, mutta miltäs mattainen pinta näyttäisi... (pahoittelut eripari kynsistä ja riekaleisista kynsinauhoista....)


Hieno kanaverkko taustalla. Estämään ettei yksikään kissa enää tipu parvekkeelta. Ökki tippui muutama viikko sitten tuosta ja olikin pari päivää karkuteillä.. Mutta siitä enempi sitten joskus toiste. :D


Kyllä! Omaa silmäparia miellytti mattaversio paaaljon enemmän! Olen aina ollut hulluna matattuun glitteriin ja tähänkin tyyliin matta sopi kuin nyrkki silmään. Oli pakko ottaa muutama kuva parvekekukkien kanssa. :) Saipahan vähän värikkäämpiä kuvia. Kuvat ovat muuten kyllä valitettavan sumeita. :S En ole edelleenkään saanut aikaiseksi ostaa uutta kameraa ja nykyiseni alkaa sekoilla ihan huolella. Kamerassani toimii macro zoomin kautta ja kun yrität zoomailla, kamera vetäisee itsensä sammuksiin ja herjaa jostain objektiivivirheestä? En ymmärrä mitä se tarkoittaa, joten antaa kameran jatkaa sekoiluaan.

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Double duty
- Gina Tricot White
- Sally Hansen Barracuda
- China Glaze Custom kicks
- Mustat kukkadecalit Mimaxilta
- H&M Stay golden (kultaiset glitterit)
- Lorkun Confettis (mustat ja parit satunnaiset valkoiset glitterit)
- INM OTD
- Essie matte about you
- Töpöttelyyn meikkisieni ja glittereiden rääpimiseen vanupuikko

Mitäs mieltä lukijat ovat, kirkas vai matta? :)

7 kommenttia:

  1. Ja tosiaan mä tykkään että kirkas on jotenki nätimpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Itteä miellyttää jotenki toi matta enempi. :D Voi tosin johtua siitä, etten oo mattakynsiä toviin tehny!

      Poista
  2. Kirkas tai matta, either way... (en nää tässä valossa nyt eroakaan kuvissa) mutta todella kiva lopputulos! Insåiraation tuulia sit vaan koristelemaan lisää taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy toivoa että pysyy mielenkiinto yllä tästä edes päin. :) Pari uutta ideaa sain koristeluihin jo...

      Poista