5/07/2014

Mitä se on tehnyt kaikki nämä viikot?

Pikainen paluu blogimaailmaan. Viime viikot ovat taas olleet kovin hiljaisia ja tässä kuvakooste mitä on tullut tehtyä.





Satunnaisia lakkailuja ja kynsien katkomista. Kuivia kynsinauhoja ja kiinnostuksen puutetta lakkailuja kohtaan.



Värjännyt ja pidentänyt tukan.




Hoivannut kissoja ja muuttanut uuteen asuntoon miehekkeen kanssa. Vaipunut epätoivoon kun tietokone hajosi, mutta ollut myös iloinen, että sen sai korjattua.

Mitä lukijat on tohottaneet? Onko kynsimasennusta muilla liikkeellä? Onnistuiko onnettoman leuto talvi tuhoamaan muiden kynsiä ja kynsinauhoja?

2 kommenttia:

  1. Vau! Sä osaat tehä ihan mahtavia kynsiä! ♥ Selvästikin tiedät paljon kynsilakoista ja lakkailuista, joten kysympä sinulta monen mielestä ehkä hieman tyhmän kysymyksen. Mistä tunnistaa päällys -ja aluslakan? Kaupoissa näkee kynsilakkapurkkeja joissa on läpinäkyvää lakkaa. Mistä tietää kumpaa se on, vai onko se edes kumpaakaan? :D Tällä hetkellä tapaan laittaa lakattujen kynsien päälle maybeline New Yorkin kynsilakkaa jonka purkissa lukee drying effect.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo sulla käytössä oleva on pikakuivattavaa päällyslakkaa, joten ihan oikeaa tuotetta käytät. :) Aluslakoissa lukee yleensä base coat ja kyseiset tuotteet ovat usein hoitavia, vahvistavia yms. Aluslakat jättävät myös monesti tahmaisen tai mattaisen pinnan, johon väri lakka asettuu ja tarttuu paremmin päälle. Melkein mikä tahansa kirkas lakka käy päällyslakaksi, mutta niissäkin on lakkojen pysyvyyden kannalta paljon eroja. Päällyslakoissa lukee myöskin yleensä top coat. Toivottavasti vastauksesta oli apua! :)

      Poista