7/18/2014

Tutiseva ristikko

Tänään tarjolla kynnet, jotka syntyivät tavallaan vahingossa. Tarkoituksenani oli tehdä jälleen liukuväriä, kun se viimeksikin onnistui niin mukavasti. Tällä kertaa ideana oli ottaa käyttöön värit, jotka eivät sävyjen puolesta mene niin helposti yks yhteen. Lakkahyllystä valkkasinkin sitten käyttöön Gina Tricotin Whiten, W7 Fuchsian ja oman tumman harmaan frankenin. Sain ihan ok hyvän liukuvärin tehtyä, mutta onnistuin saamaan kynnet täyteen meikkisienen hituloita. Koristelut olivat tässä vaiheessa vielä täysin auki ja nähtyäni kökköiset kynteni, päätin tehdä jotkut isot koristelut. 

Pitkästä aikaa koristelulakat käyttöön ja sutimaan mielivaltaisesti jotain kynsille. Idea oli harvinaisen toimiva ja pieniä virheitä lukuunottamatta tykkäsin koristeluista kovasti! Hämmästyin kun yhden käden koristelemiseen meni noin 5-10 minuuttia! Sairaan nopeesti sai tehtyä näyttävät kynnet. :)

Miltä ne sitten näyttää? Tältä:





Tarkkasilmäisimmät voivat huomata peukalon kynnessä erilaisen kuvion. Kokeilin ensin tuollaista kaksiväristä ristikkoa, mutta totesin tuon olevan vähän tyhmän näköinen. Muihin sormiin teinkin sitten ristikon ensin mustalla ja päälle ohuesti valkoisella. Kivat kynnet kaiken kaikkiaan. Värimaailma ei ole ihan minua, mutta menköön nyt. 

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Double duty
- Gina Tricot White
- W7 Fuchsia
- Oma franken
- INM OTD
- Meikkisieni töpöttelyyn
- Musta ja valkoinen koristelulakka

Ökki, Uuno ja Uku

Loppuun vielä huonolaatuinen puhelinkuva mamman kakaroista. :) 

Mitä sanoo raati? Onnistunut vai failure? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti