3/13/2014

Kahdet synttärikynnet.

Edellisestä postauksesta onkin tovi, mutta täällä ollaan taas! Viimeisen kolmen viikon aikana ei ole mitään ihmeellistä tapahtunut. Kynsiä on tullut lakkailtua kohtuu tiuhaan taas. Varmaan tämä kevään tulo on tehnyt ihmeitä ja olo on virkeämpi kuin aikoihin. Kynnet ovat kokeneet iiiison lyhennyksen, kiitos vasurin keskarin kynnen kun meni paikan kanssa katkeamaan. Vasurin nimetön on myös saanut paikan päälleen. Oli kynsi nimittäin lohjennut kynsipedin puolesta välistä.. Nyt on kova kasvatusprosessi meneillään, jotta pääsen tuosta typerästä paikasta joskus eroon.

Tänään taas parit kynnet viime viikoilta. Kaikki Sherlockit varmasti otsikosta jo päättelikin, että on tarjolla kynsiä, joita tein oman fossiloitumiseni kunniaksi. Ensimmäiset kynnet tein "synttäripäiväkseni" (tämä lainausmerkeissä, koska karkauspäivänä syntyneillähän ei taaskaan ollut oikeata synttäripäivää.). Halusin tehdä kynnet, jotka olisivat väritykseltään mahdollisimman paljon omaan mieleen. Koristelutyyliksi valikoitui half moon manikyyri. En kyseisestä tyylistä tykkää yhtään jostain syystä. :o Ainakin omilla nakkisormillani tuo tyyli näyttää vaan omituiselta. Anyways, seuraavaa sain aikaiseksi:



Leikitään, ettei keskisormen paikka ole noin muhkuraisen näköinen... :D

Värit ovat auttamattomasti todella jouluiset, mutta ei anneta sen häiritä. Half moonin rajalle noukin pampuloita OPIn ihanasta I snow you love me lakasta. Aivan ihanasti hohtelevia pampuloita! Voittavat strassit ihan 6-0. Plussaa siitä, ettei nuo pampulat tietenkään jää koholle kynsillä, jonka ansiosta ne pysyvät mainiosti. Pohjalakoiksi valikoitui OPIn DS Reflection (punainen), sekä oma frankenini (vihreä). Jouluisuudesta ja half moon inhotuksesta huolimatta tykkäsin näistä kovasti ja kaikki käytetyt lakat olivat kovasti mieleeni!

Seuraavat kynnet toteutin reilua viikkoa myöhemmin, mutta lasken nekin synttärikynsiksi, koska tein ne synttärijuhlia varten! Juhlimme parhaan akkani S:n kanssa yhteisiä synttäreitä viime viikonloppuna ja tottakai kynnet piti saada juhlakuosiin. :) Tässä vaiheessa kynnet ovat jo lyhentyneet keskisormen kynnen paikan pettäessä. Ajatuksia lakkaukselle ei oikeastaan ollut taaskaan. Sain Katjalta synttärilahjaksi paljon hehkutetun Gina Tricotin valkoisen lakan sekä kynsi vinylejä (+varmaan noin 2,5 kiloa muuta kosmetiikkaa.....). Halusin kovasti päästä testaamaan kumpiakin, joten lähdin lakkausta rakentelemaan siltä pohjalta. Kammoksun kuitenkin kovasti koko valkoisia kynsiä ja ne olisivat olleet liian helppo vaihtoehto. Lopulta keksin tehdä kynsille jonkinmoisen skittletten!



Tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivat, että tarjolla on myös oikeasta kädestä kuvia. Syitä tähän on kaksi: Kynnet ovat paremmassa kuosissa kuin vasurissa ja lakkaukset onnistuivat paremmin oikeassa kädessä. Peukkuun ja nimettömään pääsi pohjalle tämä hehkutettu GT:n White. Ihan kelpo tapaus kyllä, kahdella kohtuu reippaalla kerroksella sai kauniin tasaisen pinnan. Lakka levittyi hyvin jopa tuolla GT:n omalla sudilla. Jos suti olisi leveämpi, olisi lakkaaminen varmasti superhelppoa! Pieni miinus vähän hitaasta kuivumisesta. Kaikenkaikkiaan ostamisen arvoinen lakka, joka kannattaa ostaa jos jostain sattuu löytämään. 

Kun parin yrityksen jälkeen valkoiset pohjat olivat tarpeeksi kuivat, pääsin testaamaan paljon hehkutettuja kynsi vinylejä. Nämä metkat paksuhkot tarrat(?) ovat ilmeisestikkin tarkoitettu kynsien kuviointiin. Vinylit ovat jämäkkää materiaalia ja ne tarttuvat kynsille todella tiukasti. :D Itse onnistuin pari kynttä sössimään kun laitoin vinylit liian pian pohjalakan päälle. Vinylit hakkaavat kaikki koristeluteipit ja muut ihan täysin! Ei meinannut asetellessa tulla itku ja homma sujui vaivattomasti. Vinylien päälle lakkasit kerroksen China Glazen Itty, bitty & gritty lakkaa ja sitten nappasin vinylit pois kynsiltä. Ekan kynnen kohdalla huomasin kuinka tiukassa tuo vinyli oli ja pohjalakat lähti iloisesti mukana. Ei muuta kun homma alusta ja seuraavan kynnen kohdalla olinkin fiksumpi ja painoin vinylin kerran ihoa vasten ennen kynnelle laittoa. Tarrapinta ei ollut ihan niin tahmainen tuon jälkeen ja loppujen kynsien koristelu sujui kuin tanssi!

Muissa kynsissä pohjalle pääsi H&M:n lakka Check me out. Kynsillä muistaakseni kaksi kerrosta ja HooÄmmän uusi leveä suti teki lakkaamisesta todella helppoa. Etu- ja keskisormeen pääsi pari isoa strassia ja pikkusormen kynttä pääsi koristamaan OPIn Pure. Koko komeuden päälle vielä INM OTD ja kynnet olivat valmiit. Strassit pysyivät yllättävän hyvin menossa mukana! Eka taisi irrota kolmantena päivänä ja loput revinkin itse irti lakkoja poistettaessa. Tykkäsin kynsistä kyllä kovasti ja nyt tekisi mieli koko ajan tehdä skittlettejä. 

5 kommenttia: