2/22/2014

Alexis-ruudukko

Kolmas postaus putkeen, vuhuu! Tänään oli pakko lakata kynnet uudestaan, koska vasemman käden keskisormessa ollut paikka irtosi ja oli vaihteeksi tehtävä uusi. Keskarin kynsi repesi todella syvältä viime viikolla ja ei ole mitään toivoa, että tuon saisi lyhennettyä ilman kipua ja veren vuodatusta. Kynnet olivatkin pienen hetken hyvässä kuosissa, joten voitte vaan kuvitella kuinka paljon tuo auton ovenkahvan aiheuttama repeämä ärsyttää. 

Tämän päivän lakkauksissa on muutakin poikkeuksellista. Sain nimittäin suostuteltua poikaystävän lakkaamaan kynteni ja koko tapaus oli melko koominen. Mieheke oli ihan intona hommasta hetken aikaa, mutta tajusi hyvin nopeasti, että ei tämä olekkaan niin helppoa hommaa kuin voisi luulla. Pohjat mieheke teki hienosti (mitä nyt itse paikkasin sitten parin kynnen lakkauksia...) ja koristelut hoidin sitten itse. Miehen turjake valitsi kynsille Gina Tricotin Alexis lakan, joka oli vallan mainio valinta kyllä. Edellisestä lakkauskerrasta tällä lakalla onkin jo vierähtänyt tovi. 

Pahoittelut kuvissa esiintyvistä ryönäsormista. Tuon Alexiksen hitulat on karmeita putsattavia ja voin kertoa, että mieheke sai aika hyvin holvattua lakat sormille. :D




Ruudukot sudin kynsille ihanan paksuuntuneilla koristelulakoilla. Mustat viivat tein tarkoituksella vähän rikkonaisemmiksi, enkä niin tasapaksuiksi. Lisäksi INM OTD levitti aika tymäkästi peukun ja keskarin koristelut. -.- Livenä lakkaukset ovat kuitenkin oikein mukavat, eikä nuo kaikki virheet näy niin pahasti. Ihan oli kelpo lakkaukset ja nyt alkaa koristeluintokin palautua ainakin hetkellisesti. :)

Onko muilla paikatut kynnet? Vinkkejä hyvästä kynsilakanohentajasta otetaan edelleen vastaan!

6 kommenttia:

  1. Mulla ei tänä talvena oo kertaakaan ollut kynnet paikattuna, jes! Okei, vielä on talvea jäljellä,mut lyhennän aina kynnet jos joku katkeaa.
    Mä käytän ohentajana Sechen Restorea, tosin vaan pikakuivattajissa. Muuten ei oo vielä ollu tarvetta ohentaa lakkoja.
    Hauskat nuo ruudukot! Mä en ite varmaan jaksais tollasia väkertää:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullahan on ollut hyvä tuuri! :D Itekkin yleensä lyhennän kynnet jos lohkeamia tulee. Tuo uusin lohkeama vaan on liian syvällä, auts. Kiitos! Ei nuissa edes mennyt kovin kauaa. :)

      Poista
  2. Söpöt kynnet! :) Alexis on varsin nätti lakka! Voin kyllä kuvitella, että reunojen siistiminen on ollut täyttä tuskaa tuon lakan kanssa kun mies on onnistunut valuttamaan lakat kynsinauhoille. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Alexis on kyllä varsin mainio, kunhan se ei vaan mene iholle.. :D

      Poista