7/24/2013

Hiekkaa joka puolella!

Joko alkaa tämä hiekkalakka-buumi tulla korvista ulos? Itse esittelen nyt pikaisesti kaksi mahtavan upeaa hiekkalakkaa JulieG:ltä. Katja tilasi lakat täältä ja lahjoitti nämä minulle. En siis osaa sanoa toimituksesta tai hinnasta yhtään mitään. Sen verran osaan kuitenkin sanoa, että lakat ovat varsin mainioita koostumukseltaan! Kumpikin käyttämäni lakka oli peittäviä ja kuivuivat nopeasti. Lisäksi pinnasta tuli todella karhean hiekkainen. Jos joku tykästyi lakkoihin, mutta ei halua tuolta aikaisemmin linkkaamastani osoitteesta tilata näitä, niin Beautycosmeticsilla myytävissä Perfectin hiekkalakoissa on näille kummallekkin lakalle täydelliset dupet! (En hyödy linkeistä mitenkään, laitoin ne vaan helpottamaan teidän elämää, jos kyseiset lakat kiinnostavat.)




Käytetyt lakat:

- Sally Hansen Nail protex
- JulieG Blueberry fizz (etusormi ja nimetön)
- JulieG Rock candy (peukalo, keskisormi ja pikkusormi)

Voisin kyllä suositella lakkoja kaikille, jotka yhtään tykkäävät näistä hiekkalakoista! Näissä kuvissa itsellä on 2 kerrosta lakkaa, vaikka yksikin olisi voinut riittää.

Alkaako nämä hiekka-/tekstuurilakat jo kyllästyttää?

2 kommenttia:

  1. Ei ala kyllästyttää!! :)
    Justii tänään tuli kaksi perfectin hiekkalakkaa postissa :)

    VastaaPoista
  2. Oi! Noissa on jo tekstuuria! Tykkään :) Mulla on nyt kynsillä Zoya Pixie Dust Nyx, ja vaikka kaunokainen tämäkin on, tekstuuri sais olla raffimpaakin...

    VastaaPoista