5/10/2013

Kissa pelastaa päivän!

Hnngh, eilen oli jälleen sellainen epäonnen lakkauspäivä. Ensimmäiset lakkaukset menivät jotenkin ihan ihmeellisesti ryppyisen näköiseksi pinnasta pikakuivattajan jälkeen. Lopulta päätin repiä lakat pois ja jotain helppoa tilalle. Katja oli tilannut minulle Peripera merkkisen lakan, joka on pullon malliltaan ehdottomasti kissafanin lakka! Lakkapullohan näyttää tältä ja oma lakkani on tuo toisena oleva. Muistuttaa paljon tässä postauksessa nähtyä H&M lakkaa, mutta on kyllä paljon paremman duochrome efektin omaava. Väri ja koostumus on muutenkin enemmän mieleeni tässä Periperan lakassa. Tämän lakan pitäisi olla jonkinmoinen tuoksulakka, mutta itse en oikein tiedä miltä tämän pitäisi tuoksua. Tuoksu (tai oikeastaan haju) on nenääni aika voimakas, eikä mitenkään hirveän hyvä. Edes Cesarsin pikakuivattaja ei saanut tämän hajua peittymään.

Seuraavana hurja kuvatulva. Kuvissa näkyvä lakan duochromemaisuus on luonnossakin yhtä voimakas.






Kolme ensimmäistä kuvaa on otettu salamalla ja kaksi viimeistä ilman salamaa luonnonvalossa.

Lakkaa on kuvissa 3 kerrosta, kaksikin olisi voinut riittää. Mielestäni lakka kuivui hyvin ja oli melko vaivaton levittää. Ainoa ongelma oli suti, joka oli tosi iso ja kulmikas. Kynsinauhojen raja oli vaikea tehdä ilman että lakkaa oli myös iholla. Lisäksi suti oli auttamatta liian iso pikkusormen kynsille.

Käytetyt tuotteet:

- essie all in one base
- Peripera Metallic coral
- Loreal Confettis
- Cesarsin pikakuivattaja

Ovatko lukijat testanneet Periperan lakkoja? Osaako joku kertoa miltä näiden pitäisi tuoksua? :D

4 kommenttia:

  1. Miulla oli kaksi Periperan tuoksulakkaa mm. tuo sama kuin siulla, mutta en koskaan päässy perille niiden tuoksusta, eikä ebaykään kerro asiaa :D

    Tuoksun pitäisi kestää ainakin viikon kynsillä, mitä infoa luin. Thulian In Wonderland- blogin kirjoittajan mieleen oli tullu joku aurinkorasva tuosta tuoksusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua häiritsee suunnattomasti kun en saa päähäni miltä nää haisee. :D Kyllä nää ainakin vielä tuoksuu, vaikka oon tupakkaakin melkoisen ahkerasti vedellyt ja se jonkinverran peittää tän lakan hajua.

      Poista
  2. Mistä näitä Periperan lakkoja voisi tilata? Nimim. kissafani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, epäilisin että ebaysta saa helpoiten. En tiedä myykö mikään verkkokauppa näitä. :)

      Poista