5/02/2013

Holofranken 4

Haha, maltoinkin pysyä ehkä viikon erossa nuiden frankeneiden teosta! Tällä kertaa päätin tehdä edes vähän eri värisen frankenin. Olen kaaaauan halunnut vihreän holon, ja koska olen tooodella köyhä tällä hetkellä, tein vihreän holon itse!

Eri merkeiltä olen nähnyt joko vaaleaa/limenvihreää holoa tai sitten todella tumman vihreää. Itse halusin enemmän sellaisen oikean vihreän holon, vähän Nubarin Reclaim lakan väristä, mutta kuitenkin ehkä vielä inasen tummempaa. Ja kuten jo sanoin, olen niin köyhä tällä hetkellä, ettei ole varaa ostaa tuota Nubaria. Otinpa siis tyhjän pullon ja tein pienen satsin vihreää holoa ihan ite. Taidan vielä vähän muokata tätä lakkaa holoisemmaksi jossain vaiheessa, olihan tämä toki ihan kiva näinkin.


Tältä lakka näyttää varjossa. Ei kovin kummoinen ja muistuttaa erehdyttävän paljon Miyon Papaya/Mango lakkaa. Aurinko herättää tämänkin lakan henkiin, katsokaapa vaikka!




Lakasta tuli varsin ihastuttava, juuri sen värinen kun halusinkin! Holoefektiä olisi toki voinut olla enempikin, mutta en vielä hennonut laittaa enempää hololakkaa tuohon joukkoon. Olisi pian väri muuttunut liian siniseksi.

Käytetyt tuotteet:

- essie all in one base
- Oma holofranken
- Kultaiset hex-glitterit
- Pikakuivattaja mix

Miltäpä näyttää? :)

4 kommenttia:

  1. Ihana, en ole nähnyt tuon värisiä holoja oikein missään! Mäkin haluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tässä on tasan kahta lakkaa, miyon papaya/mangoa ja perfect holographicin H6 lakkaa, joka on sellanen vaaleensininen holo :)

      Poista
  2. *kuolaa* Upean värinen. Sä oot taitava näiden frankenien kans. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :') Taitaa olla jonkinmoista moukan tuuria mukana ;D

      Poista