1/06/2014

Ihan liekeissä

Oh god, melkosta otsikoinnin aatelia taas. Tällä kertaa postaustauko ei onneksi venähtänyt ihan niin pitkäksi kuin viimeksi. Nyt on pieni joululoma pidetty ja vuosikin vaihtunut toivon mukaan parempaan. Viime vuosi olikin varsin mielenkiintoinen. Aloitin tämän blogin kirjoittamisen ja kohta juhlitaankin Slaalandin ekoja synttäreitä! Postauksia tuli kirjoitettua vaihtelevalla menestyksellä ja loppuvuodesta tahti tosiaan hidastui vähän liikaakin. Syynähän oli tietenkin tuo pieni elämänmuutos, joka toi tullessaan uuden asunnon kissojen kanssa ja saattoipa tuo tuoda uuden miehenkin elämääni. Kiirettä on siis pitänyt.

Huomenna onkin poikkeuksellisen jännä päivä. Kissaperheeseeni tulee uusi jäsen. :) Uunon ja Urkin kaveriksi muuttaa pikkuinen kissatyttö, Ukuli. Täytyy piakkoin tehdä uudesta asukistakin juttua sitten.

Sitten itse asiaan. Kynsirintamalla on ollut kovin hiljaista. Uudeksi vuodeksikaan en kerennyt tekemään mitään teemakynsiä. :( Seuraavaksi esittelemäni kynnet ovatkin vuoden ensimmäiset kynnet! Ideaa näihin ei oikein ollut. Tyylinä oli jälleen mielivaltainen lakkojen lätkiminen kynsille. Pohjalle valkkasin pitkästä aikaa China Glazen ihanaisen Riveting lakan. Aina yhtä ihana oranssi lakka kultaisella kimalteella. Parilla kerroksella sain näihin kynsiin tarpeeksi peittävän pinnan. Kärkiin teinkin vain epämääräsiä viiruja mustalla ja valkoisella koristelulakalla. Lopputulos toi mieleeni hieman liekit, joten siitä johtuu tuo oikein mainio otsikko.




Keskisormen kynsi hakee edelleen kulmaansa, mutta onneksi muuten kynnet ovat vihdoin vähän paremmassa kunnossa. Kynsinauhat sen sijaan huutavat hallelujaa... Pahoittelut kärkikulumasta, lakat ovat jo tovin olleet kynsillä kuvien ottamisen aikaan.

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Double duty
- China Glaze Riveting
- Musta ja valkoinen koristelulakka
- INM OTD

Tuleeko lukijoille muuta kynsistä mieleen kun liekit? :)

2 kommenttia: