4/28/2013

Kynsiä, kynsiä!

Edelleen hengissä! Viikonloput on niin kurjia siitä, että kirjottelu jää vähemmälle kaiken maailman pämppäyksen takia. Nyt kun on sunnuntai ja aika rauhoittua ensi viikkoon, kerkesin taas koneellekkin. Viikonloppuna en jaksanut pahemmin edes kynsiä lakata. Olin jopa pari päivää lohjenneilla lakkauksilla, hyi minua.

Tänään laitan parista eri lakkauksesta kuvat. Ensimmäiset kynnet viihtyivät kynsillä pari päivää, vaikka ne ei kovin kivat olleetkaan. Kyseisistä kynsistä löytyi vain yksi kohtuullinen kuva, joten tässäpä se:


Mattaa, kiiltävää ja tarroja. Niistä oli tämä lakkaus tehty. Pohjaväri on melkoisen syksyinen, ei oikein sovi kevääseen. Lakka on CK merkkinen nimetön ja muistaakseni myös numeroton. Kyseistä lakkaa kynsillä 2 kerrosta, yksikin olisi riittänyt.

Tänään tein sitten uudet kynnet, joihin ei meinannut ideaa löytyä millään. Lopulta päädyin tekemään kahden lakan liukuvärin. Liukuväri on erilainen joka sormessa, mutta värit ovat samat. Liukuvärin jälkeen mietin koristeluja, ja yllättäen kynsille pääsi siirtokuvat.





Melkoisen tylsät kynnet, mutta josko huomenna saisi paremman idean. Liukuväri ei kuvissa näy ihan niin selvästi kuin livenä.

Käytetyt tuotteet:

- Nfu Oh - Aqua base
- OPI Alpine snow matte (pohjalla)
- OPI Mod about you ja Coral matte effect 405
- Meikkisieni töpöttelyyn
- Siirtokuvat Mimaxilta
- Pikakuivattaja mix

Mielipiteitä?

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä nää liukuvärjätyt on kaikkea muuta kuin tylsät! Tykkään kovasti! =) Ja kivat siisrtokuvat, täytyykin ehkä hankkia....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa :) Suosittelen hankkimaan, ovat laadultaan varsin hyvät :) Ainoa miinus on se, että nuita pitää jonkinverran leikata muotoonsa. :S

      Poista
  2. ihanat kynnet varsinki noi lilat <3 Just mun mieleen :D

    VastaaPoista