6/30/2015

Comeback blobbicure

Olen iloisesti yllättynyt sikäli kun täällä on vielä joku lukija paikalla.. :D Viimeinen vuosi on mennyt kynsirintamalla hyvin tylsästi ja tehdastyö, jota tein viime vuoden lopulla, tuhosi kynnet ihan totaalisesti. Nyt olen kuitenkin saanut ihan kelvolliset raapimet kasvatettua ja Facebookin Kynsikoristelut-ryhmästä löysin sellaisen kynsi-idean, että oli ihan pakko tarttua lakkapulloon! Itse olen lähes koko blogitauon ajan lukenut muiden blogeja ja seurannut jonkin verran uusimpia kynsitrendejä, mutta tänään oli ensimmäinen kerta kun törmäsin blobbicureen! Kukaan ei vielä ilmeisesti ole keksinyt suomennosta tuolle sanalle, mutta eiköhän sekin päivä koita. Siihen asti menen blobbicure linjalla.

Sen verran on todettava, että viimeisen vuoden aikana olen taas kerennyt kertaalleen muuttaa, ja tämähän liittyy kynsiin ja lakkoihin vaan ja ainoastaan sillä tavalla, että ennen muttoa vähensin lakkamäärää hurjasti! Aikaisemmin kokoelmani on huidellut jossain 200-250 lakan välillä, mutta nyt viimeisimmän karsinnan jälkeen lakkoja on enää vain noin 120! Itsehän tosin väitin ennen lakkojen laskemista, että lakkoja on vain noin 60-70, mutta olin aika pahasti väärässä.. Eniveis, jäljelle jääneistä lakoista löytyi onneksi nopeasti muutama yksilö, jotka halusin yhdistää keskenään.

Ne joille blobbicure ei ole vielä tuttu, niin kaikessa yksinkertaisuudessaan tein näin:

1. Lakkaa aluslakka ja valitsemaasi värilakkaa haluamasi kerrosmäärä (itse laitoin yhden)
2. Kuivattele edellinen/edelliset kerros/kerrokset
3. Lakkaa uudestaan valitsemallasi värilakalla kerros. Heti tämän jälkeen ota toinen valitsemasi lakka ja tiputtele erikokoisia länttejä lakkaa MÄRÄN lakan päälle. Lakkojen pitäisi lähteä leviämään hiukan kirahvimaisiksi länteiksi.
4. Kuivattele hetki ja laita pikakuivattaja ja homma on siinä!Pahoittelut aivan karmeista kynsinauhoista ja hiukan huonoista kuvista. En ole edelleenkään ostanut uutta kameraa tai opetellut kuvaamaan. Eikä tämä Suomen mahtava kesäkelikään auttanut kuvaamisessa. Pimeää ja harmaata on vaan jatkuvasti. Myös keskisormen kynnen voitte ignorata. Sille tapahtui pieni äksidentti muutama päivä sitten ja vielä ei ole saanut viilattua sitä hyvään muotoon. (seliseli.) Livenä kynnet on kyllä mielestäni huippukivat ja voin kertoa, että ei muuten ollut viimeinen kerta kun tätä tyyliä testaan! Ei voi helpompaa ollakkaan.

Käytetyt lakat:

- Duri Rejuvacote aluslakka (on muuten hyvä!)
- Innisfree Blue macaron
- Oma holo-duochrome franken (peukussa ja nimettömässä)
- Layla Ocean rush (muut nakit)
- Seche vite pikakuivattaja

Huh huh, olipas hankalaa saada tekstiä aikaiseksi näin pitkän tauon jälkeen. Nyt elättelen toiveita, että saan itseäni niskasta sen verran kiinni, että joko päivitän tätä blogia tai sitten pistän sen lopullisesti jäähylle. Saas nähdä miten käy. Otan mielelläni postaustoiveita vastaan! Seuraavaan postaukseen ajattelin tuputtaa vähän kissojen kuulumisia. Heidänkin kanssaan on ollut erinäisiä ongelmia yms niin siitä voisin jaaritella. Ja toki laittaa muutaman kissakuvan.

Onko blobbicure tuttua huttua muille vai olenko vaan tippunut kehityksen kelkasta vuoden aikana? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti