9/10/2013

Hiljaisuuden rikkomista.

Suuret pahoittelut blogin hiljaisuudesta. Elämässä on mennyt nyt vähän liian lujaa, enkä ole kerennyt edes miettiä kynsiä. On myös tapahtunut ikäviä asioita, eikä se ainakaan ole auttanut tämän hiljaisuuden kanssa. Olen edelleen yrittäjäkoulutuksessa ja kurssi syö vapaa-ajastani niin paljon tällä  hetkellä. Lisäksi viime viikonloppuna pikkuinen Wayne Mark Rooney marsumme nukkui pois. Tämä tosin oli helpotus, koska Wayne sairasteli vähän ja oli kadottanut ruokahalunsa kokonaan. Yritin vielä viime hetkeen asti syöttää ja juottaa Waynea ruiskulla, mutta lopulta pikkunen ei enää jaksanut.

Tästä syystä myös toinen marsumme Kasperi muutti toistaiseksi äitini luokse. Marsut ovat laumaeläimiä, joten Kasperille piti äkkiä saada seuraa. Äitillä on kaksi marsua, joten Kasperi muutti laumaan kolmanneksi jäseneksi eilen. Täytyy nyt vähän miettiä, että hankinko Kasperille kaverin vai jääkö Kassu pysyvästi äitin luokse. Kotona tuntuu nyt olevan kovin hiljaista ja uusi tilanne vaatii vähän totuttelua. Onneksi sentään kissat vielä on olemassa, onpahan edes jotain paijattavaa kotona.
Wayne Mark Rooney <3

Pikku Kasperi.

 
Eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa ala sujumaan taas. Seuraavalla kerralla yritän postata taas kynsiä. Kunhan vaan saan aikaiseksi tehdä julkaisukelpoiset lakkaukset. Onneksi tämä koulutukseni loppuu ensi viikolla. Sitten pitäisi taas olla aikaa lakkailla ja postata.

6 kommenttia:

  1. Ounou... paljon jaksamisia, tiedän miltä tuntuu menettää rakas lemmikki <3 Nyt hän on tuolla ylhäällä pilven reunalla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Eiköhän tää tästä ala sujumaan. :)

      Poista
  2. Haastoin sut blogissani:

    http://beautiandnails.blogspot.fi/2013/09/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, täytyykin pikimiten tarttua siihen! :)

      Poista