7/30/2013

Käänteinen waterfall

(Lisää mielessäsi alkuun samat valitukset ja pahoittelut kuin viidessä viimeisessä postauksessa....)

Itse en kehtaa enää edes valitella ja pahoitella. Tänään sain vihdoin aikaiseksi kokeilla koristelutekniikkaa, joka on ollut näkyvillä jo monessa blogissa. Kyseessähän on tietenkin The Nailasauruksen mahtavat waterfall kynnet! Itse tosin muutin kynsiä sen verran, että teinkin "valumat" kynnen kärjestä tyveen päin. Syy tähän oli yksinkertaisesti se, että satuin huomaamaan ettei pohjalakka ollutkaan peittänyt kynnen kärkeä kunnolla. Eipähän tuo haitannut, tuli ihan kiva lopputulos näinkin päin!

Pohjalakaksi valikoitui eilen Make Up Academyn (tuttavallisemmin MUA) Starfish nimeä kantava lakka. Pullossa lukee, että lakan pitäisi olla glitterlakka, mutta itse väittäisin tämän olevan ehkä enempi glassflecked koostumuksen omaava. Ihan mukava tapaus kyllä, kynsille laitoin tätä 2 kerrosta, mutta tosiaan kolmaskin olisi voinut olla tarpeen. Tämä lakka on kotiutunut Katjalta. (Todella yllättävää.. :D)



Koristelulakoiksi valikoituivat 3 ensimmäistä käteen osuvaa lakkaa ja mielestäni nuo toimivatkin ihan mukavasti yhdessä. Nämä muistuttavat mielestäni todella paljon näitä hirvityksiä värimaailmaltaan, mutta viihdyn näissä kyllä paljon paremmin.

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Nail protex
- MUA Starfish
- Musta, valkoinen ja kultaglitter koristelulakat
- INM OTD

Muita waterfall lakkaukseen tykästyneitä? 

7/24/2013

Hiekkaa joka puolella!

Joko alkaa tämä hiekkalakka-buumi tulla korvista ulos? Itse esittelen nyt pikaisesti kaksi mahtavan upeaa hiekkalakkaa JulieG:ltä. Katja tilasi lakat täältä ja lahjoitti nämä minulle. En siis osaa sanoa toimituksesta tai hinnasta yhtään mitään. Sen verran osaan kuitenkin sanoa, että lakat ovat varsin mainioita koostumukseltaan! Kumpikin käyttämäni lakka oli peittäviä ja kuivuivat nopeasti. Lisäksi pinnasta tuli todella karhean hiekkainen. Jos joku tykästyi lakkoihin, mutta ei halua tuolta aikaisemmin linkkaamastani osoitteesta tilata näitä, niin Beautycosmeticsilla myytävissä Perfectin hiekkalakoissa on näille kummallekkin lakalle täydelliset dupet! (En hyödy linkeistä mitenkään, laitoin ne vaan helpottamaan teidän elämää, jos kyseiset lakat kiinnostavat.)




Käytetyt lakat:

- Sally Hansen Nail protex
- JulieG Blueberry fizz (etusormi ja nimetön)
- JulieG Rock candy (peukalo, keskisormi ja pikkusormi)

Voisin kyllä suositella lakkoja kaikille, jotka yhtään tykkäävät näistä hiekkalakoista! Näissä kuvissa itsellä on 2 kerrosta lakkaa, vaikka yksikin olisi voinut riittää.

Alkaako nämä hiekka-/tekstuurilakat jo kyllästyttää?

7/23/2013

Kylläpä repes!

Tämän kuun laiskin kynsibloggaaja ilmoittaa jälleen hengissä olostaan! En tajua miten voin muka olla koko ajan niin kiireinen, etten kerkeä edes kynsiä muka lakata. Tai jos olenkin lakannut, kynnet ovat olleet yksiväriset. (nimim. viime lauantaista asti pelkkä Orlyn Miss conduct kynsillä..) Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja pakotin itseni tekemään edes jotain nuille kuluneille lakkauksille. No, mitä tekee laiska ihminen? Koristelee tietenkin kynnet vanhojen lakkausten päälle! Laiskuuden multihuipentuma ilmoittautuu.

Ideanahan on järkevää koristella vanhat lakkaukset, JOS ne ovat hyvässä kunnossa. Itsellä ei ollut todellakaan. Paikoitellen lohjenneet lakkaukset oli lähtötilanne, ja tämä oli lopputulos:



Oh god.. Yritin tavoitella jotain repeämien tapaista, mutta käden motoriikka oli selvästi eri mieltä asiasta. Lisäksi jouduin vauhdilla kirmaamaan ulos ottamaan kuvat, jotta saisin edes vähän auringon viimeisiä säteitä näyttämään tuon Orlyn holoisuuden. Tulos: Kaksi todella huonoa kuvaa. No, holoisuus sentään näkyy ja kynnetkin pääsevät tämän esittelyn jälkeen poistoon. Mitä tästä opimme? Poista suosiolla lakkaukset, äläkä edes yritä räpeltää mitään.

Käytetyt lakat:

- Sally Hansen Nail Protex
- Orly Miss Conduct
- Tiia Vanhatapio by Seppälä Black bird (mainio lakka)
- Musta koristelulakka
- INM OTD

Tää lähtee nyt poistamaan lakkauksia ja tekemään uusia kynsiä! Lähden huomenna mökkeilemään ja torstaina menen elukkavahtihommiin. Palaan linjoille ehkäpä torstaina, toivon mukaan viimeistään perjantaina!  (Ehkä olisi parempi, etten lupaile mitään. Nimim.laiska :D)

7/18/2013

Ryönäranskis

Apua, oon iha paineissani kun en ole kerennyt kirjoittelemaan viikkoon! Anteeksi kovasti tästä pienestä tauosta. Tosin voin kertoa jo nyt, että viikonloppuna tuskin kerkeän päivittelemään blogia. Ilmeisesti tämä työttömän elämä on niin kiireistä. :P 

Ja seuraavaksi tulikin mieleeni, että 100 lukijaa on nyt ylittynyt!! Aivan mahtavaa kyllä, enpä olisi ikinä uskonut, että kirjoitteluni ja lakkatöhertelyni kiinnostaisi noin monia. :) Joten iso kiitos jokaiselle blogini lukijalle! Katsotaan milloin arvontaa laitan pystyyn. ;)

Ja sitten tuohon otsikon aiheeseen. Tänään vihdoin kerkesin lakkaamaan kynnet. Ongelmana oli jälleen se, että ei ollut mitään ajatusta mitä kynsille sutisin. Koristelulakkoihin ei tehnyt mieli tarttua, siirtokuvat oli tylsiä ja oikeastaan mikään muukaan ei houkuttanut. Katselin sitten tovin lakkahyllykköjä ja valkkasin kaksi lakkaa, joita en ole aikaisemmin testannut. Kynsille valikoituivatkin sitten Catrice-London ja Face it-Bonny girl. Catricen lakan olen ryöstänyt Katjan  kirppiskasasta ja hämmästelinkin, miksi kukaan haluaa luopua näin kivasta lakasta. Selvisipä lopulta sekin. Oli meinaan melkoinen työ saada tuo nätisti kynnelle. Kolmella paksulla kerroksella onnituin lopulta edes jotenkin. Kärkiin laitoin sitten tuota Face it ryönälakkaa.




Pahoittelut kuvien laadusta (JÄLLEEN). Ulkona oli niin hämärä keli, että jouduin tyytymään salamakuviin. Aluksi yritin rääpiä kaikkiin kynsiin nuita sydämiä mukaan, mutta luovutin lopulta. Kaikkea muuta ryönää kynsille tuli paljonkin, mutta sydämet pysyivät sitkeästi pullossa. Kiva lakka kuitenkin, sisältää oikeastaan kaikkia ryöniä mitä glittertoppereissa voi olla.

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Nail protex
- Catrice-London
- Face it-Bonny girl
- INM OTD

Ensi kerralla yritän tehdä vähän erikoisemmat kynnet! 

7/11/2013

Mautonta seepratiikeriä

Luoja, keksikää joku mulle näitä otsikoita. :D En ole varmaan ikinä kertonut blogissa, etten ole oikein eläinprinttien ystävä. En myöskään ole kovin tyttömäisten asioiden ystävä. Tänään yhdistin sitten nuo kaksi asiaa ja sehän on selvä, ettei lopputulos voi olla kuin kauhea. Tai en oikeastaan edes tiedä onko nämä kauheat vai pelkästään mauttomat. Joka tapauksessa, en tykkää yhtään. Pahintahan tässä on se, että en todennäköisesti kerkeä vaihtamaan lakkauksia ennen lauantaita.

Näin Facebookin kynsikoristelut-ryhmässä nämä Masan kynnet ja ajattelin huvikseni testata sellaisia. Kuten kaikki varmaan ovat jo huomanneet, en pahemmin harrasta leimailuja. Tykkään mielummin koristella käsin, tuleepahan persoonallisempaa jälkeä. Lopputulos oli kuin suoraan MTV:n hulvattomasta Snooki&Jwoww-ohjelmasta, eli kauhea, kamala ja mauton. (Peeäs, jos ohjelma ei ole tuttu, Google on kaveri.)

Naurakaa toki.



Tiikeri on syönyt seepran ja oksentanut ne glitterin keskelle! On näköjään yllättävän vaikeaa tehdä seepra/tiikeri kuviota noin pienelle pinta-alalle. Lisäksi INM OTD levitti koristeluja pikkusen ja lopputulos on vielä kauheampi. No, aina ei voi onnistua.

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Nail Protex
- w7 Fuchsia (kuva vääristää toooodella paljon. Todellisuudessa tämä on marjaisampi ja tummempi)
- Beauty UK valkoinen
- Musta, valkoinen ja kultaglitter koristelulakat
- INM OTD

7/10/2013

Teippiombre

Huh, tänään onkin sitten paljon asiaa. Eilinen päivä meni niin pöhnäisenä, etten saanut aikaiseksi tehdä uusia kynsiä. Lisäksi galaksikynsien poistaminen hirvitti, kiitos glitterin. Poikkesin eilen Katjan luona kylässä. Kävin hakemassa vihdoin koirien vahtimispalkkani! Melkoisia ihanuuksia sieltä sitten kotiutuikin, tattista vaan! Täytyy varmaan toistekkin vahtia koiria kun tämmöisiä saa palkaksi. Kaikkiahan kiinnostaa jo nähdä mitä sain?


Vasemmalta alkaen: OPI-Stay the night, Orly-Preamp, Orly-Miss conduct (tämä oli matkalla vähän vuotanut, sen takia korkki vähän sotkussa), China Glaze-Strawberry fields, Peripera-Mint meringue ja Face it-Bonny girl. Lisäksi sain vielä CND solar oilia minipullon, mutta jouduin sen nyt rajaamaan kuvasta pois. Otin kuvat tietokoneen näytön edessä ja Facebook-sivuni näkyi vähän liikaa siellä enkä jaksanut alkaa tuon kummemmin muokkaamaan. :D 

Tänään pitikin sitten jo päästä testailemaan uutuuksia ja kynsille pääsikin sitten 3 uutta lakkaa, kiitos valinnanvaikeuden. Lakoista kynsille pääsivät orlyt sekä ChG. Rivissä ne näyttivät edes jotenkin yhteen sopivilta ja ajattelin niiden toimivan ihan mukavasti yhdessä. En näköjään ollut väärässä, tämmöistä jälkeä tuli:



En nyt tiedä onko nuo ihan ombret vai ei, mutta ei ne ainakaan liukuvärjätyt ole. Itse miellän tuon ombre termin juurikin tuollaiseksi häivyttelemättömäksi "liukuväriksi", enkä niinkään sellaiseksi, jossa värit sulautuvat yhteen. Eniveis, laitoin värien rajalle vielä koristeluteipit ja hyvä tuli!

Käytetyt tuotteet:

- Sally Hansen Nail Protex
- Orly Preamp (vaalein)
- China Glaze Strawberry fields (keskellä)
- Orly Miss conduct (kärjissä)
- Koristeluteippi
- INM OTD

Miltäpä näyttää? :) Onko ne ombret vai ei?

7/09/2013

Harakan galaksit

Otsikoiden aatelia jälleen! Lakkausten to do-listalla on ikuisuuden roikkunut galaksikynnet! Tosi kiva koristelutyyli, mutta en ole millään saanut aikaiseksi tehdä sellaisia. Tänään kuitenkin otin itseäni vihdoin niskasta kiinni ja hoidin homman! Valitettavasti en ihan täysin onnistunut, mutta täytyy yrittää joskus uudelleen. Pahin moka oli laittaa liikaa glitterlakkaa päällimäiseksi. Olisi pitänyt laittaa pilkkuja dotting toolilla tähdiksi. Noh, aina ei voi onnistua.




Tilanne olisi varmaan ollut parempi, jos olisin laittanut edes hopeista glitteriä tähdiksi, mutta eiii. En kuitenkaan valita, huonommatkin olisi voinut tulla.

Käytetyt lakat:

- Sally Hansen Nail protex
- Maybelline Colorama 172? (pohja)
- W7 Purple dazzle
- Beauty UK valkoinen
- China Glaze Towel boy toy
- H&M Purple
- Gina Tricot Ocean depths
- Gina Tricot Black
- W7 Multidazzle
- INM OTD

Huh, melkoinen lista. Tästä tulikin mieleeni, että halutteko jatkossa nähdä käytetyt tuotteet kuvana vai riittääkö tämä listaus? Huomenna varmaan taas vietän hiljaiseloa. Menen lastenvahti hommiin ja heinäpellolle heilumaan. Toivotaan, että kynnet kestävät!

7/05/2013

Viikonloppu ranskis

Koko viikko on taas mennyt niin vauhdilla ohi, ettei ole taaskaan kerennyt kynsiä tekemään! Kynsillä oli monta päivää pelkkä OPI:n Mermaid's tears kun ei yksinkertaisesti kerennyt koristella sitä. Sain postissa Jos edes kynnet-blogin toisen kirjoittajan Murmiksen lähettämän arvontapalkinnon, China Glazen Don't be luna-tic lakan sekä arkin siirtokuvia. :) Vielä en ole nuita kerennyt kuvata, täytyy tehdä jossain vaiheessa postaus kaikista uutuuksista mitä on tullut. Iso osa on vasta tuloillaan, Katja kun tilasi minulle muutaman lakan koiranvahtipalkaksi.

Olen lähdössä nyt viikonlopuksi tätini juhliin Nurmijärvelle ja en tosiaan kerkeä koneelle pahemmin koko aikana. Palaan taas sunnuntaina tai maanantaina asiaan. Tein tietenkin juhliin sopivat kynnetkin. Tätini lempparivärit on vihreä ja oranssi, joten ajattelin lakata kynnet niillä väreillä. En tahtonut keksiä sopivaa tyyliä yhdistellä nuita värejä, joten päätin sitten tehdä V-ranskiksen. Tuli kyllä ihan kivat kynnet. Eivät ole liian silmiinpistävät. Kuvat ovat vähän kehnoja, en kerennyt jäädä ottamaan parempiakaan. :D



Livenä viivat ei ole ihan noin sotkuisen näköiset. Taas kerran joudun muistuttamaan itseäni, että LAKKAA KYNNET KUNNON VALOSSA. En hämärässä huomannut tuota vähän epätasaista levitysjälkeä. Eiköhän nämä viikonlopun mene kuitenkin ihan mukavasti.

Käytetyt lakat:

- Sally Hansen Nail protex
- Aden cosmetics nimetön ja numeroton (ranskis pohjana)
- China Glaze Riveting (oranssi)
- China Glaze Running in circles (vihreä)
- Valkoinen koristelulakka
- INM OTD

Huomasinpas muuten, että lukijoitakin on jo yhtä vaille 100! Ihan hurja määrä minun mielestä! Täytyy katsoa josko virittelisi jonkinmoista arvontaa kun tuo sata joskus ylittyy.

7/01/2013

Kahvikupit kynsillä

Viikonloppu hurahti ohi niin vauhdilla, etten ole koneelle paljoa kerennyt ja kynnetkin pysyivät samoissa lakkauksissa koko ajan. Lauantaina olin Jyväskylän suurajoissa töissä ja eilen oli pakollinen sukulaisvierailupäivä. Eilen illalla lakkasin sitten kynnet osittain äiteen lakoilla ja kotona viimeistelin homman. Kynnet on kyllä melko perussettiä, mutta tykkään näistä ihan. Eiköhän näillä huomiseen taas mennä.




Muistuttavat jotenkin jotain hienoja pikkusia kahvikuppeja! Olen viime aikoina törmännyt monesti valkoisiin kynsiin, joissa on kukka siirtokuvia. Halusin sitten apinoida tuota ajatusta, vaikka vähän vierastankin koko valkoisia kynsiä. Näistä kyllä tykkään, vaikka kynnet ovat melko yksinkertaiset. Ihan mukavaa vaihtelua supervärikkäille kynsille. Olisin halunnut muillekkin kynsille kahdet kukat, mutta Katja oli pihistellyt annettavien siirtokuvien määrässä. :D Nyt siirtokuvat riittivät juuri ja juuri näihin kynsiin. Ihan hyvä laatuisia siirtokuvia oli kyllä. Melko kauan sai liottaa vedessä ennen kun kuva irtosi taustapaperista, mutta kuvat olivat mukavan paksuja ja niitä pystyi hyvin liikuttelemaan kynsillä. Nämä Katja on muistaakseni tilannut ebaystä. (Korjaa jos olen väärässä.)

Käytetyt tuotteet:

- Trind Caring base (äiteen)
- w7 White (äiteen)
- Joku pikakuivattaja (äiteen)
- Siirtokuvat (Katjalta, ebay)
- INM OTD (OMA)

Sananen tuosta w7 Whitesta. Olen tuota lakkaa kehunut kaikille ja olenkin ollut siihen todella tyytyväinen, MUTTA huomasin nyt kun lakkasin tuolla äiteen kappaleella, että koostumus onkin ihan eri kun omassa pullossani! Oma kappaleeni peittää yhdellä kerroksella ja sen takia olenkin lakkaa suositellut kaikille. Äiteen pullosta jouduin sutimaan ohutta luirua kolme kerrosta kynsille ja olin hämmentynyt tästä. Ilmeisesti lakan koostumus on muuttunut jossakin välissä ja tämä ei olekkaan enää maailman paras valkoinen. :( Pahoittelut siis kaikille, jotka ovat ostaneet kyseisen lakan suosituksestani. Varsinkin silloin, jos ostamanne kappaleet ovat tuota ohutta luirua, eikä sitä ihanaa, paksua ja peittävää mössöä.

Tuliko muille kahvikupit mieleen?